Wat is Square?

Square is een live coverband uit het Westland die lekkere rock en stevige pop speelt. Geen ‘middle of the road’ muziek, maar een goede mix van hits en herkenbare alternatieve nummers. Square treedt graag live op en komt op die manier het beste tot z’n recht. Een optreden van Square betekent vermaak voor iedereen; voor de springers, meezingers, dansers of achteraf-relaxed-aan-de-bar-hangers.

Square in actie!

In 2004 begon Square in Hoek van Holland. Na een aantal optredens voor vrienden, bekenden en toevallige passanten nam Square de beslissing om verder te gaan als live rockcoverband. Lol maken, rocken en entertainen is het motto van Square en dit zie je terug in de optredens en setlist. Geen moeilijk gedoe en gepingel, maar gewoon recht-voor-je-raap-no-nonsense live optreden. De band bestaat uit 2 vrouwen en 3 mannen. De playlist van Square is erg lastig in een hokje te plaatsen. Red Hot Chili Peppers, Johnny Cash, Green Day, Creedence Clearwater Revival, Franz Ferdinand, Kings of Leon, een flinke dosis rock&pop met hier en daar een verrockte hit. En was dat nou een nummer van The Beatles? Welk nummer er ook gespeeld wordt, het is altijd met passie en plezier!

Square is:

Suuz – Vocals
Chantal – Bass
Koen – Drums
Bas – Guitars
Wim – Guitars, vocals

Wil je ons horen of zien?  Kijk ook eens bij onze playlist.

Square is er in een plugged en in een unplugged vorm. Dus we passen op ieder podium, iedere kroeg, in huiskamers, voor- of achtertuin, trailers, aanhangwagens, dorpspleinen, winkelcentra…noem maar op…wij passen er 🙂

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s